Festiwal Dark Pleasure Nights w Grodźcu. Strona: 1

Festiwal Dark Pleasure Nights w Grodźcu Dodano: 2011-03-15 11:23

Powiem tak, 2 stówy (185+15namiot) + dojazd, żarcie/picie to sporo kasiory na zaobaczenie tylko 5 polskich zespołów które de facto grywają dość często tu i ówdzie. Jak dla mnie bez rewelacji.

FallenAngelsParty.wordpress.com

Dodano: 2011-03-15 14:37

Ja tylko się zastanawiam co oznacza "możliwość skorzystania z kempingu na samym zamku" Przecież tam jest znacznie mniej miejsca niż w zamku w Bolkowie ( to był jeden z powodów przeniesienia Castla do Bolkowa)
Dla mnie ta "możliwość" to zwykła podpucha... Chyba, że pozwolą ze śpiworami i karimatami rozłożyć w samym zamku - no to byłaby jeszcze atrakcja! Tam są takie wielkie pomieszczenia i ciągi komunikacyjne że... byłaby niezła impreza :-)

"Dzwony już ostygły; milczeniu daję rękę Niech mnie poprowadzi wzdłuż krętej uliczki Niech będzie przewodnikiem cichym i jak pies wiernym I niech mi pozwoli miasta urok wyśnić"

Dodano: 2011-03-15 14:41

koniec września pod chmurką na zamku - tylko dla prawdziwych nieczułych na zimno zombie

zazwyczaj o tej porze to już pierwsze przymrozki przygruntowe są

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Festiwal Dark Pleasure Nights w Grodźcu Dodano: 2011-03-18 23:18

Faust66 napisał(a):
Powiem tak, 2 stówy (185+15namiot) + dojazd, żarcie/picie to sporo kasiory na zaobaczenie tylko 5 polskich zespołów które de facto grywają dość często tu i ówdzie. Jak dla mnie bez rewelacji.

Napewno nie zagra tylko pięć polskich zespołów. Szykuje się kilka dobrych niespodzianek.

Dodano: 2011-03-18 23:20 Zmieniono: 2011-03-18 23:20

Herodot napisał(a):
Ja tylko się zastanawiam co oznacza "możliwość skorzystania z kempingu na samym zamku" Przecież tam jest znacznie mniej miejsca niż w zamku w Bolkowie ( to był jeden z powodów przeniesienia Castla do Bolkowa)
Dla mnie ta "możliwość" to zwykła podpucha... Chyba, że pozwolą ze śpiworami i karimatami rozłożyć w samym zamku - no to byłaby jeszcze atrakcja! Tam są takie wielkie pomieszczenia i ciągi komunikacyjne że... byłaby niezła impreza :-)

Znacznie mniej miejsca nie jest, jak się doliczy całe wnętrze zamku. Jest limitowana ilość miejsc kempingowych na zamku na 100 namiotów. Tak szczerze to nie wiem czy gdzieś jest taka możliwość i to też nie jest żadna "podpucha" tylko bardzo fajny i innowatywny pomysł żeby przeżyć coś nowego.

Myśle że na dole też będzie pole namiotowe, jeśli będzie zapotrzebowanie.

Nie wiem jak było 15 lat temu, ale na DPN mają goście festiwalu też wnętrza zamku do dyspozycji, a tak w ogóle to powstało kilka nowych hoteli w pobliżu, sama sieć hotelowa Qubus i inne są dobrze rozbudowane no i zamek jest też po remoncie i atmosfera na zamku jest nieporównywalna. Wkrótce będzie dostępna baza noclegowa w naszym forum.

Dodano: 2011-03-18 23:25

minawi napisał(a):
koniec września pod chmurką na zamku - tylko dla prawdziwych nieczułych na zimno zombie

zazwyczaj o tej porze to już pierwsze przymrozki przygruntowe są

We wrześniu jest jeszcze w miarę przyjemnie.
Na zamku będzie można kupić między innymi gorące wino i inne rozgrzewające trunki dla wszystkich szybkomarznących. Przecież nie chcemy, żeby ktoś się zamienił w zombi

W razie pytań stoimy do dyspozycji.

Dodano: 2011-04-24 00:55

50% zniżki na wszystkie produkty w sklepie internetowym Dark Pleasure Nights.
Kod rabatowy: eggs2011 (ważny tylko do 26.04.)

Dodano: 2011-04-26 00:52

Przede wszystkim organizatorzy powinni dostać po tyłku za sposób organizacji imprezy - headline (i to prawie w cenie Castle Party) ustala się co najmniej na 12 miesięcy przed planowaną imprezą i musi być to co najmniej zestaw głęboko kuszący - chyba że organizatorzy cierpią na nadmiar pieniędzy do utopienia w imprezie.

Z mojego punktu siedzenia sprawa co najmniej mało trafiona - biorąc pod uwagę, że za takie Night Side w Pradze z udziałem COX w zeszłym roku trzeba było zapłacić 320 koron (50 zł!), to nie wiem, kogo skusi obecna oferta Grodźca - a bez zarezerwowanego wcześniej czasu i pieniędzy ciężko z dnia na dzień podjąć decyzję o udziale w takiej imprezie. Ja radziłbym zmienić rok na 2012 i przemyśleć jeszcze raz kwestie organizacyjne.

Dodano: 2011-04-26 09:20

a czy ta obniżka dotyczy tylko jednego zamówienia? Próbowałem kupić dwa karnety i dwa miejsca kempingowe. Rabat został uwzględniony tylko na jeden karnet. ( czyli zamiast 150 faktycznie 75 PLN) Jednak na drugi karnet i dwa bilety kempingowe rabat nie został uwzględniony. A wszak napisane jest "na wszystkie produkty" Czy aby otrzymać rabat na drugi karnet to mam zakładać nowy profil i to najlepiej z innego ip?

ps. radzę wprowadzić funkcję zakupów bez zakładania konta. Nic tak nie drażni przy zakupach przez internet jak to, że na dzień dobry trzeba założyć profil.

"Dzwony już ostygły; milczeniu daję rękę Niech mnie poprowadzi wzdłuż krętej uliczki Niech będzie przewodnikiem cichym i jak pies wiernym I niech mi pozwoli miasta urok wyśnić"

Dodano: 2011-04-26 11:51

Herodot napisał(a):
a czy ta obniżka dotyczy tylko jednego zamówienia? Próbowałem kupić dwa karnety i dwa miejsca kempingowe. Rabat został uwzględniony tylko na jeden karnet. ( czyli zamiast 150 faktycznie 75 PLN) Jednak na drugi karnet i dwa bilety kempingowe rabat nie został uwzględniony. A wszak napisane jest "na wszystkie produkty" Czy aby otrzymać rabat na drugi karnet to mam zakładać nowy profil i to najlepiej z innego ip?

Nie ma potrzeby zakladać nowego profilu, widocznie system nie załapał. Proszę jeszcze raz spróbować, lub wysłać maila na info@darkpleasurenights.com

Herodot napisał(a):
ps. radzę wprowadzić funkcję zakupów bez zakładania konta. Nic tak nie drażni przy zakupach przez internet jak to, że na dzień dobry trzeba założyć profil.

Można też w "banalny" sposób napisać maila...komu to bardziej odpowiada

Nasz sklep internetowy jest bardzo dobrym rozwiązaniem, nie trzeba za każdym razem na nowo wpisywać adresu itd. wystarczy tylko wpisać adres mailowy i hasło.

Promocja się kończy dzisiaj.

Dodano: 2011-04-26 12:45

Skład jest rzeczywiście beznadziejny. Ponieważ wystąpia projekty, które i tak grają za darmo przynajmniej nic nic musi sie zwrócić. Organizatorzy dostali prawdopodobnie jakąś dotację od miasta czy coś w tym stylu. Wygląda to na drogi piknik.

eeeee

Dodano: 2011-04-26 15:50 Zmieniono: 2011-04-26 15:53

hrodvitnir napisał(a):
Skład jest rzeczywiście beznadziejny. Ponieważ wystąpia projekty, które i tak grają za darmo przynajmniej nic nic musi sie zwrócić. Organizatorzy dostali prawdopodobnie jakąś dotację od miasta czy coś w tym stylu. Wygląda to na drogi piknik.

Żaden projekt nie gra za darmo i za nocleg, wyżywienie itd. też trzeba zespołom zapłacić. Aktualny line-up jest warty przecenionej ceny. Czyli każdy, kto kupi bilet po niższej cenie, napewno nie będzie stratny, tym bardziej że dojdą jeszcze dobre smakołyki :-)

Organizatorzy nie dostali żadnej dotacji.

Dodano: 2011-04-26 18:13

Black-crow
Ok. wysłałem maila na podany adres. Mam nadzieję że zniżka będzie aktualna bo zaraz zrobi się 27 kwietnia.

Może i skład nie powala ale ze zniżką 50% czyli za 75 PLN to już atrakcyjna cena.
Warto pojechać choćby dla Deathcamp Project - Oni bardzo mało koncertują. Za to moja dziewczyna lubi Red Emprez więc już mamy po co jechać.
Poza tym, to naprawdę piękne miejce i piękny zamek.

Dodano: 2011-04-28 16:42

chodzą ploty o odwołaniu? można je jakoś zdementować? lub potwierdzić?????/

I'm always wanting more Anything I haven't got Everything I want it all I just can't stop Planning all my days away But never finding ways to stay Or ever feel enough today Tomorrow must be more ...

Dodano: 2011-04-29 19:39 Zmieniono: 2011-04-29 19:39

beatha napisał(a):
chodzą ploty o odwołaniu? można je jakoś zdementować? lub potwierdzić?????/

Nie możemy tego do końca potwierdzić. Liczymy na Waszą obecność na festiwalu!

Dodano: 2011-05-17 00:26

Strona nie działa. Nie ma kontaktu z organizatorami. Ludzie którzy wpłacili forse pisza ze zgłaszają sprawę na policję. Tak to wygląda na dziś.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2011-05-17 00:27

Strona nie działa. Nie ma kontaktu z organizatorami. Ludzie którzy wpłacili forse pisza ze zgłaszają sprawę na policję. Tak to wygląda na dziś.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło